Biz Neden Happy Hour’larımızı Doğayla İç İçe Yapmayalım?

Doğadan, gün ışığından ve temiz havadan izole bir ofis hayatı, çalışanlara depresyon veya yorgunluk olarak geri döner. Polonya asıllı mimarlık firması olan Zalewski Mimarlık, tüm bu problemleri çözmek için ilginç bir konsept yarattı. Ofisleri birbirine bağlayan dar ve dolambaçlı açık yürüme yolu, çalışanlara yemyeşil, çimenlik bir ortamda yürüyüş ve mola saatleri vaat ediyor.

Bu tasarım, bir avlu içine kurulu ve her tarafından destekleniyor. Dört duvarla çevrili beton arasında dar ve yemyeşil bir yol eğlenceli gözükebilir fakat eğlence bir yana dursun, bu yolun dar olmasının (80 cm) asıl amacı avluya yansıyan güneş ışığını engellememek.

Bu tasarımı her binaya uygulamak biraz zor olabilir, fakat bütün ofis çalışanlarının mest olacağına eminiz!

dogayla-ic-ice-ofis-tasarimlari-1

dogayla-ic-ice-ofis-tasarimlari-2

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devamını oku:
Tarih Canlanıyor: Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi

İş adamlarının müze kurmaya yönelik girişimleri, memnuniyet verici bir biçimde devam ediyor. Bunların arasında “tarihi canlandıran” bir girişim ön plana...

Kapat